Verschillende zones met kantoorruimtes te huur

Zakenplein heeft verschillende zones met kantoren die u kunt huren. De zones variëren van luxe en modern tot zakelijk en no-nonsense. In deze zones zijn kantoren te huur in verschillende maten. U kunt er direct in.

Verschillende ruimtes te huur

Afhankelijk van de zone variëren de ruimtes van 18m² tot 35m². Meerdere kantoren combineren is natuurlijk mogelijk. De huurprijs ligt tussen de € 350,- en € 700,- per maand (inclusief gas, water en licht). Gemeubileerd huren is ook mogelijk.
Plan een bezichtiging
Neem contact op met Henk Dijkgraaf
Het Zakenplein bevindt zich in het pand van Dijkgraaf-Rijsdorp aan de Prins Willem Alexanderlaan 1423 in Apeldoorn. U heeft de mogelijkheid om flexibel en op maat uiterst moderne kantoorruimte(s) te huren. Het Zakenplein heeft een moderne en professionele uitstraling en is goed bereikbaar. Binnen 5 minuten bent u op de A1, in het centrum van Apeldoorn of op het station. Eens kennismaken of rondkijken? Neem dan contact op met Henk Dijkgraaf via (055) 355 4444 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Postbus 914
    7301 BD Apeldoorn
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag:
    van 08.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: van 09.00 tot 13.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang updates en relevante nieuwsberichten.

Copyright © 2019 Dijkgraaf-Rijsdorp. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau