Verschillende zones met kantoorruimtes te huur

Zakenplein heeft verschillende zones met kantoren die u kunt huren. De zones variëren van luxe en modern tot zakelijk en no-nonsense. In deze zones zijn kantoren te huur in verschillende maten. U kunt er direct in.

Verschillende ruimtes te huur

Afhankelijk van de zone variëren de ruimtes van 18m² tot 35m². Meerdere kantoren combineren is natuurlijk mogelijk. De huurprijs ligt tussen de € 350,- en € 700,- per maand (inclusief gas, water en licht). Gemeubileerd huren is ook mogelijk.
Plan een bezichtiging
Neem contact op met Henk Dijkgraaf
Het Zakenplein bevindt zich in het pand van Dijkgraaf aan de Prins Willem Alexanderlaan 1423 in Apeldoorn. U heeft de mogelijkheid om flexibel en op maat uiterst moderne kantoorruimte(s) te huren. Het Zakenplein heeft een moderne en professionele uitstraling en is goed bereikbaar. Binnen 5 minuten bent u op de A1, in het centrum van Apeldoorn of op het station. Eens kennismaken of rondkijken? Neem dan contact op met Henk Dijkgraaf via (055) 355 4444 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag:
    van 08.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag: van 09.00 tot 13.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang updates en relevante nieuwsberichten.

Copyright © 2023 Dijkgraaf. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau